ΕΤΑΙΡΙΑ

Sunblock! Η εταιρία που “μπλοκάρει” τον ήλιο και “ξεμπλοκάρει” την προσωπικότητα του χώρου σας

Επαγγελματική Ομπρέλα - Συστήματα Σκίασης Προστασίας Sunblock

H Sunblock σήμερα συνθέτει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και προμηθεύει όλο το φάσμα λύσεων και συστημάτων σκίασης, από ομπρέλες, τέντες, πέργκολες, διαχωριστικά αλουμινίου, υφάσματα τεντόπανων, συνθέσεις αυτών έως και ειδικές εξειδικευμένες εφαρμογές σκίασης για χώρους κάθε αρχιτεκτονικού στιλ. εταιρικούς, επαγγελματικούς αλλά και ιδιωτικούς. Με εμπειρία από το 1980 στο χώρο, συνεργασίες αποκλειστικά και μόνο με τους κορυφαίους οίκους και κατασκευαστές στον κόσμο, το δικό της ιδιόκτητο εργοστάσιο, είναι σε θέση να κατανοεί τις ανάγκες σας, ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες, να ανιχνεύει τις απαιτήσεις του χώρου σας ακόμα και τις λιγότερο εμφανείς και να σας παρέχει συστήματα τεχνολογικά προηγμένα, καινοτομικά σε ευελιξία και στιλ, άνετα και εύχρηστα σε λειτουργία, με τα ανώτατα standard ποιότητας και αντοχής στο χρόνο και τις καιρικές μεταβολές. Συστήματα που βελτιστοποιούν αισθητική, ατμόσφαιρα και ταυτότητα του χώρου σας, συμβάλλουν στη συντομότερη απόσβεση του κόστους τους και μεγιστοποιούν την αξία της επένδυσής σας.

Κατάλογος Sunblock 2019

Μεθοδολογία και Φιλοσοφία

Επαγγελματικες Ομπρελες & Διαχωριστικα - Εμπορια Κατασκευη Συστηματων Σκιασης Sunblock

Η φιλοσοφία της Sunblock είναι η εξισορρόπηση τεχνολογικής υπεροχής, μηχανολογικής καινοτομίας, ποιοτικής αντοχής στο χρόνο και φυσικά της προσιτής τιμής. Απώτερος στόχος μας είναι η υπεύθυνη ανάληψη έργων και μέσω του άριστου αποτελέσματος οι άψογες και διαχρονικές σχέσεις με τους πελάτες μας. Σε αυτό συμβάλει η μεθοδολογία μας, η οποία βασίζεται στην καθημερινή προσπάθεια, τη διαρκή ενημέρωση και επιμόρφωση για τις εξελίξεις στο χώρο, ο συνεχής και σε κάθε στάδιο έλεγχος των υλικών μας στις διαρκές κλιματολογικές αλλαγές και η βελτιστοποίηση και όπου υπάρχει η δυνατότητα η τελειοποίησή τους. Γιατί στη Sunblock δεν δημιουργούμε συστήματα σκίασης που αντέχουν το περιβάλλον του σήμερα, δημιουργούμε λύσεις ζωής και ευημερίας πάντα μπροστά από την εποχή τους.

Υπηρεσίες Sunblock

Εγκατασταση Συστηματος Σκιασης Ομπρελες Διαχωριστικα Περγκολες Τεντες - Υπηρεσίες Sunblock

Στην Sunblock αναλαμβάνουμε το ρόλο ενός υπεύθυνου συμβούλου, οδηγού και εγκαταστάτη του κατάλληλου συστήματος και εφαρμογής σκίασης ενώ παρέχουμε και προνομιακές after sales υπηρεσίες.

Δείτε τις Υπηρεσίες
Loading...