Ειδικές Κατασκευές και Συνθέσεις

Ευελιξία και προτάσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις

Από το 1980, η Sunblock εξειδικεύεται στο να δημιουργεί πρωτοπόρες συνθέσεις σκίασης και στεγανοποίησης σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς της. Ειδικά στην κατηγορία των ομπρελών, σήμερα μπορούμε να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, ακόμα και τους πιο ιδιόρρυθμους αρχιτεκτονικούς χώρους, ακόμα και περιοχές με μεγάλης έντασης και διάρκειας καιρικά φαινόμενα.

Κυρίως, όμως με εξατομικευμένες λύσεις στα μέτρα του κάθε αναθέτη και με αποκλειστικά σχέδια, μηχανισμούς και καλούπια, πράγμα που μας επιτρέπει το ιδιόκτητο εργοστάσιό μας αλλά και οι επιλεγμένες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους και κατασκευαστές της Ευρώπης.

Γι’ αυτό όποιος κι αν είναι ο χώρος σας και όποια κι αν είναι η επιχειρηματική σας στόχευση, η απάντηση είναι Sunblock και η ικανότητά της να σας προσφέρει:

Εκτέλεση ειδικών κατασκευών ώστε να προσαρμόζονται στον χώρο σας και να “κουμπώνουν” με το χαρακτήρα και τις ανάγκες του.

Κάλυψη, με διάφορους τρόπους ειδικών απαιτήσεων όπως παράγωνα, ανισόπεδα και άλλα.

Εκτίμηση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του, εκπόνηση μελέτης και κατασκευή ομπρελών μοναδικων (tailor made) στις δικές σας διαστάσεις.

Εναλλακτικές προτάσεις πιθανών λύσεων ή και συνδυασμών συστημάτων σκίασης που αναδεικνύουν το χώρο και διατηρούν την χρηστικότητα και την ευελιξία τους.

Loading...