ΠΕΡΓΚΟΛΑ

Δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που εκφράζει και αναδεικνύει το χώρο σας

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του ονόματος Sunblock, αποτελεί παραπάνω από εχέγγυο κατασκευαστικής υπεροχής και αισθητικής ανωτερότητας. Είναι η επιλογή που μπορεί να μεταμορφώσει τον επαγγελματικό σας χώρο, είτε είναι επιχείρηση εστίασης ή τουριστική μονάδα, να προσφέρει ομορφιά και άλλη ατμόσφαιρα στην κατοικία σας, μόνιμη ή εξοχική.

Στην κατηγορία «πέργκολα», αναλαμβάνουμε την υπεύθυνη μελέτη του χώρου, την καταγραφή των αναγκών ή των προθέσεών σας, τη συλλογή βαρέως τύπου προϊόντων πιστοποιημένων εργοστασιακά, την τελική κατασκευή στο ιδιόκτητό μας εργοστάσιο, και φυσικά την τοποθέτησή του ιδανικού συστήματος πέργκολας που θα προσδώσει νέα διάσταση και προοπτική στο χώρο σας προστιθέμενη αξία στην επένδυσή σας. Επιλέγοντας να συνεργαστείτε με την Sunblock αποκτάτε:

Eξατομικευμένες Συνθέσεις Πέργκολας Sunblock - Συστήματα Σκίασης για Επαγγελματίες

Eξατομικευμένες Συνθέσεις Πέργκολας Sunblock

Δημιουργήσουμε λύσεις ακριβώς στα μέτρα κάθε μας πελάτη, μοναδικές και ιδιαίτερες.

Πλεονεκτήματα Πέργκολας Sunblock

Κορυφαίες Συνεργασίες

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά και μόνο με τα πιο καταξιωμένα ονόματα του χώρου στην Ευρώπη, που εξασφαλίζουν πιστοποίηση και εγγυήσεις ποιότητας, αντοχής και αισθητικής.

Προγραμματισμός σε όλες τις φάσεις

Κάθε μας ανάθεση, συνοδεύεται από την τεχνική μας μελέτη, σε έγχρωμη μακέτα που αποτυπώνει τις προδιαγραφές έργου και χώρου και ενημερώνει τον πελάτη για κάθε φάση κατασκευής.

Λύσεις 360 μοιρών

Κάθε μας έργο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει λύσεις σε όποια πλευρά κι αν κοιτάξετε την πέργκολά σας. Σε αισθητική, τεχνολογία, ηλιοπροστασία, αντοχή στα καιρικά φαινόμενα και στεγανοποίηση.

Loading...